GuiListBox needs a SelectedIndex property

Is there a feature you'd like us to add? Post it here.

GuiListBox needs a SelectedIndex property

Postby bmack on Sun Nov 06, 2005 2:05 am

GuiListBox: SelectedIndex & SelectedIndexes property would be nice so I don't have to create a loop to use IsSelectedAtIndex.
bmack
Lurker
 
Posts: 6
Joined: Sat Nov 05, 2005 8:00 pm
Location: Dallas, TX

Postby justin.greenwood on Mon Nov 07, 2005 2:28 pm

I agree that those would be nice features to add. If we do another bugfix release of 1.x, I'll try to get those in there.
User avatar
justin.greenwood
Site Admin
 
Posts: 441
Joined: Sat Apr 03, 2004 6:10 am
Location: Indianapolis, IN

Postby justin.greenwood on Sun Dec 04, 2005 10:35 pm

I've added those properties to MyGeneration - they will be out with the next 1.1 release
User avatar
justin.greenwood
Site Admin
 
Posts: 441
Joined: Sat Apr 03, 2004 6:10 am
Location: Indianapolis, IN


Return to Enhancements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron